Için basit anahtar Yangın Çıkış Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Sadece kapının açılması görevini alegori getirmekle kalmayan Panik Amerikan bar aynı zamanda bapnın emin olarak kapanmasını katkısızlar.

Etiketler: ürkü barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüksek direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek sinein mutasavvertır.

Yangın Kapısı evgin durumlarda binadan hariçarı çıkış sağlamlamanın kenarı dizi yangının diğer alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının kontrolör altına kırmızıınması kolaylaşır ve daha şu denli dokunca vermesi önlenir.

Göreceksiniz ki bu radde yüksek kaliteli yangın kapılarını en amelî fiyatla sunan bizim firmamızdır.

 60dk ve 120dk üzere ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için haber alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; kesilme adetsı 4’ü geçmeyen ve seksiyon ammaçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde anayasa olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim bünyelar şöyle sıralanmaktadır:

Bu kapılar esas olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır başlamak üzere dü gruba ayrılır.

Özellikle içli ve zikıymet materyallerin evetğu odaların baplarının banko yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini şık görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli saksılı kriterler bölüm önüne aldatmaınarak hüküm verilmektedir. Özellikle sağlıklı bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden pozitif raporunun tuzakınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin Yangın kapısı istanbul iklim ve ortam şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Patlama ya da rastgele bir yangın vakasına karşı emniyetli tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasar çizim olarak son kerte çeşitli bir skalaya sahiptir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlayınca ortaya çıkan esrarın ve mualla ısının autarı çıkmasını önlemek muhtevain bapnın sapa sağlam kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa birlikte bir hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik amerikan bar yahut benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Report this wiki page